Hei bloggaajat! Tässä kerron vähän elmerin ja minun hauskasta viikonlopusta ! :) Muistakaa kommentoida ! :-D

 

Lähdimme perjantaina junalla tampereelle katsomaan rakasta isääni, elmeri oli aivan ihmeissään oli niin paljon uusia hajuja !

(pahoittelen väärinpäin olevaa kuvaa :D)

Esim. siskoni luppakorva kani nuppu . hui siinä on kyllä hullu kani ! en edes uskaltanut pitää elmeria nupun kanssa samassa huoneessa koska kanihan hyppii sängyille,sohville ja pöydille ! :o Hui ! hänestähän kyllä tulisi hyvä agility kani mutta eihän häntä mitkään esteet kiinnosta !

Lauantaina sitten tein isäni rakennuspajassa elmerille ns. Kiipeily/pesä majan ! : ja kyllä niin montaa kertaa tarkistin että ei pienintäkään tikkua tai naulaa törröttänyt ! enkä tietenkään kayttänyt maalia tai mitään muutakaan hamsterille vaarallista kemikaalia ! (turvallisuus ennen kaikkea ! :-DD )

Ja nyt tässä kirjoittelen blogia ja rentoudun sängyssäni syön vähän suklaata ja katson ku elmeri leikkii ! :)                           Tuossa vähän aikaa sitten pidin häntä kädessä ja aika nopeaa vauhtia veti kädessä ! :) yhtäkkiä ihmetttelin kun pysähtyi kuin seinään olis siinä hetken paikoillani ja ktsoin mitä hän tekee sitten yllätyksenä! katsoin kun yhtäkkiä kädessä näkyi keltainen vana ! Kiitkoset Elmeri ! Mutta eipä hamsterin pissa mitään happoa ole pesemällä sen saa pois !  :-) Nyt suunnitelen nukkumaan menoa .. Joten hyviä öitä kaikki bloggaajat kirjoitellaan taas ! :-)

 

 

                                   Elmeri esittäytyy:

 

 

Nimi: Vili Elmeri Rantanen                (Huomion kipeä ja hellyttävä hamsu joka tulee

Synt. Aika: 7.8.2010                             käteen mielellään ei ole kertaakaan puraissut

Isä: Peku                                               Vaan joskus nuolee :-) )

Väri: Creme (pk)